.

.

"АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД дава възможност на свойте клиенти да изберат най-удобният за тях начин да получат закупените стоки.

 

Приемане на стоката на място в търговският обект на "АВТО РАМБАЛДИ"

Клиент има възможност да избере опцията да получи закупената от него стока на място в търговският обект на "АВТО РАМБАЛДИ", като за това не дължи допълнително заплащане и не му се начислява допълнителни такси. Транспортните разходи на клиента от/до търговският обект на "АВТО РАМБАЛДИ" са за негова сметка и "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД не дължи каквито и да е компенсации на клиента за посещението му в търговският обект. При предаване на стоките следва те да бъдат прегледани внимателно от клиента и при констатиране на липси, несъответствие и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети e необоходимо да уведоми служителят на "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД на място в търговският обект. След напускане на търговският обект рекламации не се приемат.

 

Доставка с куриер за цялата страна

За доставки се използват услугите на партньорска куриерска фирма ЕКОНТ в рамките на същия или на следващия работен ден, но не по-късно от три работни дни. Доставките се извършват до адрес, посочен от клиента. Поръчки, направени до 15:00 часа, се изпълняват в рамките 24 часа в работни дни а поръчки направени след 15:00 ч. на следващият работен ден. Пратките се изпращат за сметка на клиента, цената на доставката се определя от куриерската фирма ЕКОНТ и е според теглото на поръчаната стока и другите условия, приложими към услугите и цените на ЕКОНТ. Цените за доставка, които можете да намерите на сайта http://www.econt.com/tariff-calculator/ са ориентировъчни. Възможно е да има разлика в крайната цена на куриерската услуга, която се определя от ЕКОНТ, а не от "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД.

 

При невъзможност за доставка до населеното място на Потребителя на поръчаната стока, посредством услугите на партньорската куриерска фирма, служител на "АВТО РАМБАЛДИ" се свързва с клиента за уточняване на други възможни начини на доставка, като разходите за доставка отново са за сметка на клиента.