.

.

XCAR.BG принадлежи на търговското дружество "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД

Като търговско дружество предмета на дейност на "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД включва, но не се изчерпва със следното:

Осъществяването на електронна търговия със стоки (предимно втора и последваща употреба), чрез сключване на договори посредством Интернет, които стоки се предлагат за продажба в Интернет чрез домейн: www.xcar.bg, наричан по-долу за краткост "Сайт/а", "Магазин/а";

Осъществяването на търговия със стоки (предимно втора и последваща употреба), чрез търговският обект на дружеството "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД – на място или от разстояние (напр. при поръчка на място в търговски обект или при поръчка по телефон);

Осъществяването на търговия със стоки (предимно втора и последваща употреба), които са налични на място в търговският обект на дружеството "АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД.

 

Във връзка с горепосочените а и други дейности, както и в следствие от извършваната търговска дейност
"АВТО РАМБАЛДИ" ЕООД приема следният вид плащания:

 

 

Кешови плащания

Това са плащания извършвани в брой от физическо/юридическо лице за закупени стоки/извършени услуги, които се случват във физическият търговски обект на дружеството и за които се предоставя надлежният фискален документ, като удостоверение за извършено плащане. Клиента ( физическо/юридическо лице ) е длъжен да изиска и съхранява съответния документ до напускането на търговският обект, а в някой случай и след това, като доказателство за извършено плащане в случайте на връщане на стоки, рекламации и др.

Плащане по банков път

При този метод на плащане може да се използва обикновен банков превод, направен в клон на банка, така и ако разполагате с Интернет банкиране. Избирайки плащане по банков път, ние ще Ви предоставим необходимите данни за банковия превод. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката, дължимата сума трябва да бъде преведена по нашата банкова сметка, като посочите номера на поръчката, като основание за плащането. След като наш служител потвърди, че банковият превод е успешен и дължимата сума е постъпила по наша сметка, направената от Вас поръчка ще бъде обработена според избраният от вас метод за доставка. Моля, не избързайте да правите банков превод преди да сте получили потвърждение на поръчката. Таксите за банков превод са за ваша сметка.

Плащане тип "Наложен Платеж"

Haлoжeният плaтeж e paзпpocтpaнeн мeтoд зa paзплaщaнe, пpи ĸoйтo плaщaнeтo се извъpшвa пpи дocтaвĸa от куриерската фирма.  Клиента ( физическо/юридическо лице ) заплаща дължимата сума за закупените от него стоки нa ĸypиepa, който от своя страна изплаща сумата на търговеца. Спрямо политиката на куриерската фирма е възможно начисляване на допълнителна такса за обработка на плащането тип "наложен платеж".

 

 

Всички допълнителни такси за обработка на плащанията, за доставка, за гаранция, за различни опции и възможности към доставката и др. се калкулират и заплащат отделно и не са включени в посочените цени на стоките!